Köszöntjük a látogatót!

A református gyülekezetekhez hasonlóan a mi közösségünk is a Magyar Református Egyház gyülekezete. Gyülekezetünk történetéből kiderül, hogy a reformációt követően egészen korán, 1601 óta van református közösség a településen.

A gyülekezet múltját tekintve több áldott, szolgáló testvért adott a egyházunknak. Az Úrnak hála: áldásos múlttal rendelkező közösség a szabolcsveresmarti.

A gyülekezet jelene az evangélium örömüzenetének sokféle meghirdetésének jegyében történik. Megragadva a kor lehetőségeit, minél szélesebb körben szeretnénk hirdetni Jézus parancsa szerint a bűnbocsánat, az örök élet üzenetét és az utat Jézus Krisztus által a győzelmes életre. Honlapunk menüpontjaiban is megjelenik az a társadalom felé képviselt sokféle szolgálat, mely alkalmat kínál mindenféle ember számára a hitben való elindulásra, az abban való épülésre és megmaradásra.

Az esztendő állandó alkalmai közé tartoznak a gyermek-, ifjúsági alkalmak, bibliaórák, vasárnapi istentiszteletek. Ezeket egészítik ki a felújított gyülekezeti ház, mint IKSZT Ház programjai, valamint a szociális szolgálat által nyújtott programok.

Kérjük a menüpontokban és a szöveges hivatkozásokban kövesse nyomon szolgálatunkat. Honlapunk folyamatos bővítés alatt áll, ezért bátran látogasson vissza honlapunkra az új tartalmakért!

Megszakítás